آشپزی سارا
اینجا آشپز خونه منه امیدوارم بهتون تو آشپزخونم خوش بگذره
قالب وبلاگ


مواد لازم:
کنگر پاک‌کرده و خردکرده نیم کیلو
گوشت مرغ بدون‌استخوان 300 گرم
پیاز سرخ‌کرده 1 عدد
برنج 4 پیمانه
محلول زعفران 1 قاشق سوپ‌خوری
ادویه پلویی 1 قاشق مربا‌خوری
روغن 5 قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه یک‌دوم قاشق چای‌‌خوری

طرز تهیه:
برنج را با نمک از شب قبل بخیسانید. بعد آن را در آب‌جوش جوشانده و آبکش ‌کنید. کنگرها را نگینی درشت، خردکرده و به‌همراه پیاز و زردچوبه تفت دهید تا کنگر هم پخته‌شود و هم تفت داده.
گوشت مرغ را هم نگینی درشت خردکرده و به‌همراه 1 قاشق سوپ‌خوری روغن و نمک تفت ‌دهید. سپس آن را با کنگر مخلوط کنید و م بعد ادویه پلویی را هم اضافه ‌کنید.ته قابلمه‌ را ته‌دیگ انداخته و یک لایه برنج و یک لایه از مواد کنگر و مرغ رویش بریزید این کار را تکرار کرده تا مواد تمام شود، آنگاه برنج را دم کنید.

[ دوشنبه ٢٠ خرداد ۱۳٩٢ ] [ ٤:٢٦ ‎ب.ظ ] [ سارا ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

آشپزی برای من و شوهرم کنار دختر نازمون یه تفریح و سرگرمی که باعث خوشحالیمون میشه هرسه باهم و کنار هم از آشپزی لذت می بریم بخصوص زمانی که دختر گلمون موقع آشپزی به دستو پامون می پیچه . امیدوارم برای شما هم همین طور باشه . لطفا هر نظری که نسبت به همه چیزی مثل دستورها و نوع غذاها و عکسها دارید رو برام بنویسید تا بتونم از شون استفاده کنم و وبلاگم طوری باشه که شما دوست دارید.
نويسندگان
امکانات وب