آشپزی سارا
اینجا آشپز خونه منه امیدوارم بهتون تو آشپزخونم خوش بگذره
قالب وبلاگ

زمان آماده سازی :1 ساعت / زمان پخت : 25 دقیقه / مناسبت : مهمانی

 موادلازم برای شهد :

چوب دارچین : یک عدد

شکر : 250 گرم

عسل : 2قاشق غذاخوری

آب  : 2 لیوان

 

مواد لازم برای لایه میانی

گردو : 400 گرم

شکر : 250 گرم

دارچین : 2 ق غ


مواد لازم برای  خمیر

خمیر یوفکا یا فیلو : 16 برگ در اندازه 20*35

کره ذوب شده : 100 گرم

دارچین : به اندازه نیاز

طرز تهیه باقلوا

مواد شهد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیایید و غلیظ شود.

گـردوها شکر و دارچین را در دستگاه غذاساز ریختـه و مخـلـوط  می کنیم تا نرم

شده و تا حدی زیر دندا بیایید.(گردو را تا حدی آسیاب می کنیم که خیلی ریزنشود

و یک دست باشد).

داخل سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و 4 برگ از خمیر یوفکا را روی آن م‍‍‍‍ـــــی

گذاریم و تمام سطح برگ رویی را کره ذوب شده به همراه  دارچین می مالیــم  و

دوباره 4 برگ دیگر از خمیر یوفکا را  روی خمیر های قبلی قرار می دهیــــــم.

مواد میانی را اول با دست روی خمیر ها پهن می کنیم و سپس با یک قاشـــــــــق

مرطوب بطور یکدست مواد را صاف می کنیم و دوباره خمیر هـا را مثـل قسمـت

اول روی مواد می گذاریم (4 برگ اول که روی آن کره و دارچین می ریزم و

سپس 4 برگ دوم را قرار می دهیم.)

شیرینی را بصورت لوزی با چاقو برش می دهیم باید دقت کرد که آخرین برگ

زیری هم بریده شود . بعد به مقدار خیلی کم از شهد سرد شده را روی آن مـــی

ریزیم و به مدت 25 دقیقه در فربا دمای 180 درجه قرار می دهیم.

بعد از زمان پخت و سرد شدن باقوا ها روی آن شهد را می ریزیم. و با پودر

پسته تزیین می کنیم.

نکات مربوط به باقلوا

 بهتر است 24 ساعت در یخچال بماند و بعد سرو شود.

شیرینی شهد به نوع ذائقه  افراد بستگی دارد.

[ چهارشنبه ٢۳ شهریور ۱۳٩٠ ] [ ٧:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سارا ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

آشپزی برای من و شوهرم کنار دختر نازمون یه تفریح و سرگرمی که باعث خوشحالیمون میشه هرسه باهم و کنار هم از آشپزی لذت می بریم بخصوص زمانی که دختر گلمون موقع آشپزی به دستو پامون می پیچه . امیدوارم برای شما هم همین طور باشه . لطفا هر نظری که نسبت به همه چیزی مثل دستورها و نوع غذاها و عکسها دارید رو برام بنویسید تا بتونم از شون استفاده کنم و وبلاگم طوری باشه که شما دوست دارید.
نويسندگان
امکانات وب