انواع پوره مخصوص نوزادان

برای تهیه پوره ترجیا از شیر مادر استفاده کنید در صورت نیاز از شیر خشک و اگرهیچ کدام مقدور نبود از شیر پاستوریزه جوشانده شده استفاده کنید.

پوره نخود فرنگی
نخود فرنگی رو روی بخار آب بخار پز کرده و بعد از خنک شدن به همراه شیر خشک در مخلوط کن ریخته پوره کنید.


 پوره هویج
هویج ها را شسته و پوست گرفته و روی بخار آب بخار پز کنید و سپس به همراه آبی که با آن پخته شده بعد از خنک شدن داخل میکسر ریخته و به حالت پوره در بیاورید.


پوره لوبیا سبز
لوبیا سبز را به تنهایی و یا به همراه نخود فرنگی بخار پزه کرده بعد از خنک شدن با شیر خشک و یا همان آبی که با آن پخته شده میکسش کرده .

پوره سیب زمینی یک سیب زمینی متوسط را بعد از شستن کامل با پوست می پزند. بعد از پخته شدن، پوست آن را جدا می کنند سپس سیب زمینی را همراه با یک قاشق مرباخوری کره یا روغن مایع نرم کرده، کم کم به آن شیر پاستوریزه  که قبلا جوشانده باشد اضافه می کنند تا به نرمی و غلظت دلخواه برسد.

 

/ 0 نظر / 26 بازدید