خورش بامیه

مواد لازم :
مرغ خرد شده 1000 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 ق س
رب انار ملس 3 ق س
زعفران 1 ق س
بامیه 700 گرم
گوجه فرنگی 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو 3 ق س

روغن و آلو خورشتی

 

روش تهیه:

مرغ رو در کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ بشه. پیاز رو هم خرد کرده در کمی روغن تفت داده و رب گوجه فرنگی رو اضافه می کنیم تفت می دیم تا بوی خامی رب گرفته بشه و بعد مرغ ،پیاز و زعفران و رب و در صورت تمایل آلو خورشتی رو مخلوط کرده آب رو اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم تا نیم پزبشه . نمک و فلفل رو اندازه کرده با میه ها رو در مقداری روغن سرخ کرده رب انار رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم و سپس به گوشت نیم پز اضافه و اجازه می دیم تا کم کم بپزه و در آخر گوجه ها رو به 4 قسمت تقسیم می کنیم و همراه آبلیمو به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا خورش کاملا جا بیفته.(بامیه باید تا حدی پخته بشه که وا نره به همین خاطر به زمان پخته شدن مرغ توجه کنید )


/ 3 نظر / 36 بازدید
حس سبز

سلام دوست من. وای بامیه![نیشخند] غذای محبوب منه! صرفا جهت اطلاع: جنوبی ها اگه خورش بامیه ی خالی باشه گوشت می ذارن.نه مرغ.ولی اگه بامیه بادمجان باشه مرغ می ذارن.نه گوشت! مرسیبا از غذاهای خوبت. [گل]

مامان مریم

چه جالب!! تاحالا این مدلی با رب انار ندیده بودم!! اون سیاه ها تو خورش الو هست؟؟ تو دستور آلو رو نگفتی؟؟ نوووووووووووووش جونتون[قلب]

شهنام

سلام خیلی خوشمزه است بامیه خاصیت زیادی داره اونا که شکل آلو سیاه هست چیه؟