دسر انار با کرم وانیلی

روش تهیه:
ژله انار رو داخل آب جوش حل کرده بعد از شفاف شدن آب سرد و گلاب رو اضافه می کنیم.


5/1 پیمانه از ژله  رو بین گیلاس ها تقسیم کرده بطوری که 3/1 گیلاس رو پر کنه.


باقیمونده ژله رو توی ظرف مسطح می ریزیم و ژله ها رو داخل یخچال قرار می دیم تا ببنده.


آب سرد رو توی یه ظرف مسطح مثل بشقاب خورش خوری می ریزیم و پودر ژلاتین رو روش می پاشیم  و روی بخار آب جوش قرار می دیم تا کاملا شفاف بشه.


شیر رو روی حرارت قرار می دیم تا بجوشه و بعد کنار می زاریم تا از داغی بیفته.


زرده تخم مرغ ها +شکر + وانیل رو با همزن می زنیم تا سفید و کش دار بشه و شیر داغ رو آروم در حال هم زدن  اضافه می کنیم تا شکر حل بشه وژلتین رو هم اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا مخلوط بشه.


بعد از خنک شدن مخلوط  رو روی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا مخوط و یکدست بشه.


ژله انار رو که داخل ظرف مسطح ریختیم با چنگال له می کنیم تا ریز و یکدست بشه.


مقداری از دانه های انار رو برای تزیین کنار می ذاریم وبقیه رو به ژله له شده اضافه می کنیم و بعد حدود یک پیمانه از کرم وانیلی رو به ژله و دانه های انار اضافه می کنیم و هم می زنیم و ای مخلوط رو داخل گیلاس هاس روی ژله های بسته شده می ریزم  و مجددا داخل یخچال قرار می دیم تا ببنده .


در این مدت بقیه کرم وانیلی باید بیرون از یخچال قرار بگیره .


بعد از بسته شدن لایه دوم گیلاس ها رو با کرم وانیلی ساده پر می کنیم و داخل یخچال قرار می دیم تا ببنده و زمان سرو با دونه های انار تزیین می کنیم .

/ 4 نظر / 33 بازدید
حس سبز

سلام دوست من. خوبی؟ اگه دوست داشتی در مورد مطلب "توقع!..." نظر بده.مرسی. [گل]

لیلا

به نظر خوشمزه میاد حتما امتحان می کنم. مرسی عزیزم

Saina

ببخشييد من درستش كردم اما نميدونم چرا لايه سوم حالت مايع داره